Pentru o mai bună experiență în cadrul site-ului inred.ro folosim cookie-uri. Prin navigarea in continuare pe acest website, accepti modul in care utilizam cookie-urile.

Despre noi

Credem în sinceritate, transparență și parteneriate de lungă durată bazate pe încredere și respect. 
Cu fiecare decizie luată căutăm echilibrul perfect între calitate ireproșabilă a produselor și termene de livrare  foarte scurte.
În același timp considerăm că este obligatoriu ca tot ceea ce promitem să putem garanta pe termen lung  și să asigurăm suport de specialitate partenerilor noștri.
Istoric

2013
În septembrie deschidem tipografia digitală cu misiunea clară de a ne poziționa ca cea mai rapidă tipografie din Arad. Ne doream o viteză foarte mare în procesarea și executarea lucrărilor dar în același timp și calitate ireproșabilă a produselor.
2014
Practic acesta a fost primul an de activitate în care am înțeles că viteza de producție nu este suficientă. Aveam nevoie de aceeași viteză și la ofertare. În acest an am dezvoltat magazinul online www.inRed.ro și am pus prețurile la vedere.
Tot în această perioadă conturăm parteneriatul cu VISION-Sisteme Expoziționale și devenim distribuitori autorizați.
2015
În 2015 achiziționăm cea mai nouă tehnologie de tipar digital lansată de Konica Minolta și schimbăm câteva utilaje de finisare cu altele noi care să facă față noilor tiraje.
2016
A fost anul în care aproape am dublat echipa și cifra de afaceri. Ne-am acomodat cu noile tehnologii, cu noua echipă formată și am îmbunătățit toate procesele de vânzare-producție-livrare.
2017
Dacă pe plan local am fost primii cu tehnologie de tipar digital de ultimă generație, în ianuarie 2017 am investit în Laminatorul no.1 în Europa: Vivid Matrix Pneumatic. Un echipament de top cu o viteză de laminare de 10 ori mai mare față de un laminator obișnuit.
Tot în această perioadă ne putem mândri cu încă două achiziții deosebite: Un nou utilaj de mare capacitate pentru rotunjirea colțurilor și un echipament de ambalat în folie termo-contractabilă cu o capacitate de până la 2000 colete/zi.
Cu ajutorul noilor tehnologii lansăm și noi servicii:
- Laminare SoftTouch
- Folio Auriu, Argintiu și Cupru
Singurul nostru scop este să oferim soluții de tipar tot mai rapide și de calitate având în clientul nostru un partener care să ne acorde încredere totală pe termen lung.