Pentru o mai bună experiență în cadrul site-ului inred.ro folosim cookie-uri. Prin navigarea in continuare pe acest website, accepti modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe informații...

Termen de execuție: 1-3 zile lucrătoare

Biguirea reprezintă procesul de finisare a materialelor tipografice, care ajută la plierea ulterioară a unei coli de hârtie/carton.

Bigul este urma după care se îndoaie o hârtie sau un carton.Biguirea se poate realiza drept sau după un desen. Tipul, lățimea bigului precum și forța de apăsare trebuie selectate cu atenție, în funcție de tipul și densitatea cartonului sau a hârtiei, pentru a nu le deteriora nici pe acestea, nici elementele tipărite.

Biguirea se folosește la realizarea de : pliante, mape, cataloage și orice alte produse din hârtie și carton care necesită a fi pliate.

1. Garanția inRed: Dacă comanda nu ajunge la timp, fie din vina noastră, fie a curierului, îți oferim 30% discount la următoarea comandă.
2. Garanția Calității: Dacă nu ești mulțumit de rezultat, refacem comanda sau îți dăm banii înapoi. 
3. Garanția Confidențialității: Orice schimb de informații sau fișiere între noi și tine rămâne confidențială. 
4. Garanția Stocului: Vom avea mereu pe stoc materialele de care ai nevoie prin semnarea cotractului de exclusivitate.
5. Prioritate 0: detalii în curând.
6. Livrare Gratuită în toată țara, prin curier rapid, la orice comandă mai mare de 500 Lei+TVA 
7. Consiliere Gratuită. Consilierea nostră are un singur scop: maximizarea impactului campaniei tale și o oferim gratuit.
8. Design gratuit în limita a 20 de minute la orice comanda de minim 100 Lei+TVA.

Biguire

  • Cod produs: SFT16
  • 0,25 Lei